تبادل
لینک هوشمند
برای تبادل
لینک ابتدا ما
را با عنوان
كد مخفي موبايل
و آدرس
cod20.LXB.ir
لینک
نمایید سپس
مشخصات لینک
خود را در زیر
نوشته . در صورت
وجود لینک ما در
سایت شما
لینکتان به طور
خودکار در سایت
ما قرار میگیرد.
بازدید امروز : 26
بازدید دیروز : 2
بازدید هفته : 28
بازدید ماه : 34
بازدید کل : 33682
تعداد مطالب : 77
تعداد نظرات : 0
تعداد آنلاین : 1
خبرنامه وبلاگ:
برای ثبت نام در خبرنامه
ایمیل خود را وارد نمایید
تلفن گویای 444 برای اعتباری های همراه اول
تلفن گویای 444 برای اعتباری های همراه اول
مشترکان سيم کارتهاي اعتباري همراه اول از طريق تماس با تلفن گوياي 444 ميتوانند نسبت به افزايش اعتبار سيم کارت خود اقدام كنند.
به گزارش ايسنا، شرکت ارتباطات سيار ايران تأکيد کرده است: علاوه بر روش رايج ورود رمز کارت شارژ (# * 140 *)، مشترکان سيم کارتهاي اعتباري اين اپراتور ميتوانند از طريق تماس با شماره تلفن گوياي 444 نيز اقدام به افزايش اعتبار كنند.
گفتني است، خريد شارژ براي سيم کارتهاي اعتباري همراه اول از طريق روشهاي حضوري (خريد کارت شارژ) و غير حضوري مانند دستگاه pos، دستگاه ATM، اينترنت (سايت همراه اول به نشاني www.mci.ir ) امکان پذير است.
نوشته شده توسط حسام |
لينک ثابت
|دو شنبه 14 فروردين 1391برچسب:,
|
شرایط برداشت بدهی از مبلغ ودیعه تلفن همراه
مدیرعامل شرکت مخابرات ایران گفت : تا زمانی که بدهی مشترک تلفن همراه به مبلغ ودیعه اش نرسیده یا سلب امتیاز نشده باشد نمی توان از ودیعه برداشت کرد.
به گزارش واحد مرکزی خبر ، فیضی افزود: اگر میانگین مبلغی که مشترک با تلفن همراه صحبت می کند، به مبلغ ودیعه اش برسد، بیشتر از آن نمی تواند مکالمه داشته باشد.
فیضی با بیان این که شرکت ارتباطات سیار از ودیعه کسی مبلغی را کسر یا برداشت نمی کند، گفت: اگر تلفن مشترکی به علت بدهی قطع شده باشد و زمانی تعیین شده ای که در مصوبه مجمع آمده سپری شده باشد، از مشترک سلب امتیاز و بدهی از ودیعه اش کسر می شود.
مدیرعامل شرکت مخابرات ایران افزود: در این خصوص آیین نامه ای وجود دارد که مشترکان می توانند آن را در پایگاه اینترنتی شرکت مخابرات مشاهده کنند.
نوشته شده توسط حسام |
لينک ثابت
|دو شنبه 14 فروردين 1391برچسب:,
|
کدهای مخفی هزاران کارت شارژ همراه اول هک شد
کدهای مخفی هزاران کارت شارژ همراه اول هک شد
هک شدن هزاران کارت شارژ سیم کارت های اعتباری شبکه تلفن همراه اعتباری دولتی طی روزهای اخیر هزاران مشترک این شبکه را دچار سردرگمی کرد. به گزارش موبنا، برخی مشترکینی که برای شارژ سیم کارت های کد 0919 خود طی روزهای اخیر اقدام به خریداری کارت شارژ نموده اند، با ارائه کارت شارژهای تقلبی این اپراتور در بازار مواجه شده اند. همراه اول هفته گذشته در اطلاعیه ای بدون اشاره به مشکلات به وجود آمده در این زمینه، از حدود 14میلیون مشترک این شبکه درخواست کرد تا برای تامین شارژ مورد نیاز سیم کارت های 0919 خود از روش های الکترونیکی استفاده کنند و در غیراین صورت کارت شارژ مورد نیاز خود را از دفاتر خدمات ارتباطی و عاملین مجاز فروش، تهیه کنند. بررسی های بازار نشان می دهد که کارت شارژ 10هزار تومانی همراه اول با قیمت 9هزار و 500تومان به عاملین فروش در بازار ارائه می شود؛ اما کارت شارژهای تقلبی حدود 8هزار تومان به برخی عاملین عرضه شده است. داوود زارعیان، مدیرکل روابط عمومی شرکت مخابرات ایران می گوید: ما به مشترکان اپراتور اول توصیه کرده ایم تا برای جلوگیری از مشکل کارت شارژهای تقلبی از مراکز مجاز و دفاتر خدمات ارتباطی کارت شارژ خریداری کنند. داوود زارعیان با بیان اینکه شماره سریال کارت شارژهای همراه اول افشا نمی شود، خاطرنشان کرد: احتمال اینکه کارت شارژهای تقلبی همراه اول در بازار توزیع شود و عاملین، شبیه کارت شارژهای اصلی را به صورت کپی چاپ کرده باشند، زیاد است. استاندارد ملی گوشی تلفن همراه تدوین شد معاون برنامه ریزی و تدوین استاندارد موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران گفت: استاندارد ملی گوشی تلفن همراه اواخر سال گذشته به تدوین رسیده؛ اما این استانداردها اجباری نیستند. مرتضی امامی در گفت وگو با «موبنا»، با بیان اینکه فرآیند اجرایی شدن استانداردها توسط دبیرخانه شورای عالی استاندارد صورت می گیرد، اظهار داشت: الزامی مبنی بر اجرای استانداردی که برای گوشی تلفن همراه تدوین شده است، وجود ندارد. وی با بیان اینکه استانداردهای گوشی تلفن همراه اختیاری بوده و به صورت اختیاری مشمول گوشی های تولیدی ، وارداتی و صادراتی می شود ، ادامه داد: این استانداردها پس از تدوین توسط موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی، برروی کالای موردنظر ارزیابی می شود. این مقام مسوول با اشاره به تدوین استاندارد برای 630کالای مصرفی که مشمول استاندارد اجباری شده اند، خاطرنشان کرد: اجباری بودن استاندارد گوشی تلفن همراه هنوز مصوب نشده است.
منبع : iranictnews.ir
نوشته شده توسط حسام |
لينک ثابت
|دو شنبه 14 فروردين 1391برچسب:,
|
ایرانسل 110 دارد
ایرانسل 110 دارد
در پی انتشار خبری در «تابناک» درباره عدم امکان شمارهگیری تلفنهای اضطراری سهرقمی توسط مشترکان ایرانسل، روابط عمومی این شرکت با ارسال توضیحاتی نوشت: احتراما به استحضار ميرساند کدهاي خدماتي از جمله شمارههاي 110 (نيروي انتظامي)، 115 (اورژانس) درشبكه تلفن همراه ايرانسل براي تمامي نقاط كشور تعريف شده اند، اما از آنجايي که مسيردهي و پاسخگويي به شمارههاي فوق براساس تصميمات دارندگان كدهاي خدماتي بعضاً براساس محدوده شهرستان، استان و يا منطقه بندي خاص و يا به صورت كشوري انتخاب ميشود، لذا بمنظور اجتناب از تداخل، سازمانهاي متولي هر كد، شمارههاي تلفن ثابتي را بعنوان شماره پاسخ دهنده متناسب با منطقه بندي مورد نظر خود معرفي مي نمايند تا ارتباط كد خدماتي به آن شمارهها از طرف شبکه ايرانسل مسيردهي شود. ضمن آنکه در شبکه ايرانسل برقراي ارتباط با شمارههاي خدماتي اضطراري سه رقمي شامل 110، 115، 125، 113 و 112رايگان بوده و هزينهای براي مشترکين در بر ندارد.
لازم به ذکر است که اين شمارهها تنها كاربرد شناسائي در داخل شبكه را دارند و بمنظور تعيين محدوده سرويس دهي از آنها استفاده ميشود. به عنوان مثال براي برقراري تماس مشتركي که در بين بزرگراه تهران ـ قم در حال حركت است و در بين راه نياز به برقراري تماس با پليس 110 و يا مركز اورژانس 115 را دارد، قبلاً مرز فيزيكي سرويس دهي پليس 110 و اورژانس تهران با مراكز پليس 110 و اورژانس قم توسط سازمانهاي ذيربط مشخص و به ايرانسل اعلام شده تا بر اساس آن شبكه هوشمند ايرانسل بتواند با تعريف و تصميم قبلي، درخواست برقراري تماس را به شهر و مقصد مورد نظر نزديكتر، (به تهران و يا قم) هدايت و مسير دهي نمايد.
شايان ذکر است که مسيردهي درست تماسهاي به مقصد کدهاي خدماتي، نيازمند همکاري سازمانهاي داراي کدهاي خدماتي از جمله مراکز نيروي انتظامي، اورژانس، آتش نشاني و همچنين شرکتهاي مخابرات استاني ميباشد. ايرانسل از کليه سازمانهايي که داراي کدهاي خدماتي مستقل ميباشند دعوت نموده تا به منظور ساماندهي و تسهيل در برقراري ارتباط مشترکين با کدهاي خدماتي، نسبت به ارائه شمارههاي معادل براساس هر کد خدماتي و با مشخص کردن منطقه جغرافياي تحت پوشش سرويس اقدام نمايند.
نوشته شده توسط حسام |
لينک ثابت
|دو شنبه 14 فروردين 1391برچسب:,
|
افزايش نرخ تعرفه مكالمه تلفن ثابت
افزايش نرخ تعرفه مكالمه تلفن ثابت
محمد سليماني وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات ، از احتمال افزايش تعرفه مكالمه با تلفن ثابت خبر داد.
وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات در گفتگو با «جامجم» ضمن بيان اينكه درباره بالابردن تعرفههاي ارتباطي برنامه خاصي نداريم، گفت: نرخ مكالمه تلفن ثابت بسيار ارزان است و هزينه آن براي مكالمه بينشهري هماكنون حدود 16 ريال است كه اين مبلغ با مكالمه تلفن همراه فاصله زيادي دارد، وي افزود: اگر براي تلفن ثابت تدبيري انديشه نكنيم، ممكن است شركتها با زيان روبهرو شوند و بهنظر من هماكنون فصل آن رسيده است كه براي افزايش اين تعرفه اقدام كنيم. سليماني در ادامه افزود: پيشنهاد افزايش تعرفه را در وزارت آماده و به دولت ارائه كردهايم.
وي همچنين درخصوص ساير تعرفهها گفت: برنامهاي براي افزايش ساير تعرفهها نداريم، اما كاهش تعرفه پيام كوتاه دليل ندارد، چراكه اين كار يكبار اتفاق افتاده و با ارائه نرمافزارهاي فشردهساز اين امكان بيشتر نيز شده است.
وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات در ادامه گفت: ما وظيفه داريم براي حفظ فرهنگ و زبان فارسي در فضاي ارتباطات اقدام كنيم و يكي از اين اقدامات، افزايش قيمت بوده كه البته اقدامات بسياري در اين زمينه لازم است. نتيجه اين اقدام وزارت هم اينگونه نمود مييابد كه قبل از تغيير تعرفه، 80 درصد پيام كوتاهها به زبان لاتين بود و تنها 20 درصد به زبان فارسي، اما نوروز امسال از ميان 500 ميليون پيام كوتاه ارسال شده حدود 80 درصد فارسي و 20 درصد لاتين بود كه اين نشاندهنده برعكسشدن ظرف مصرفي مردم است.
به گزارش «جامجم» در كشور حدود 50 ميليون مشترك تلفن همراه و 24 ميليون و 700 هزار خط تلفن ثابت وجود دارد كه با خصوصيسازي شركت مخابرات ايران، بدنه اصلي درآمدهاي دولت به بخش خصوصي داده خواهد شد و هرگونه افزايش قيمت نيز درنهايت به نفع سهامداران آن است. متن كامل اين گفتگو در روزهاي آينده منتشر خواهد شد.
نوشته شده توسط حسام |
لينک ثابت
|دو شنبه 14 فروردين 1391برچسب:,
|
سوالات شرعي خود را با پيامك بپرسيد
سوالات شرعي خود را با پيامك بپرسيد
دفتر آيتالله مكارم شيرازي براي سهولت مردم در دريافت پاسخهاي شرعي اقدام به راهاندازي سيستم پيامك كرده است.
علاقهمندان ميتوانند با ارسال سؤال شرعي خود به شماره 30008541 بعد از حدود دو ساعت پاسخ خود را از سوي دفتر آيتالله مكارم شيرازي دريافت كنند.
در سامانه پيام كوتاه تنها به سؤالات فقهي (احكام شرعي) پاسخ داده ميشود و از مقلدان درخواست شده است سؤالاتي كه جنبه ضروري ندارد و ميتوان پاسخ آنرا با مراجعه به دفاتر پاسخگويي و يا سايت اينترنتي بهدست آورد، خودداري كنند.
نوشته شده توسط حسام |
لينک ثابت
|دو شنبه 14 فروردين 1391برچسب:,
|
خط به خط
خط به خط
رسما راه اندازی شد!
از خط اعتباری ایرانسل تان، خط اعتباری دوستانتان را تلفنی شارژ کنید یا صورتحساب خط دائمی شان را بپردازید!
با این سرویس جدید، هر یک از مشترکین ایرانسل که سیم کارت اعتباری داشته باشد، می تواند هر زمان که مایل باشد از شارژ سیم کارت خود، برای سایر مشترکین سیم کارت اعتباری ایرانسل، شارژ بفرستد و یا صورتحساب سیم کارت دائمی ایرانسل دیگران را پرداخت نماید.
نحوه ارسال اعتبار: برای ارسال اعتبار از خط اعتباری خود، کافیست در یک پیام کوتاه به ترتیب: 1- شماره دریافت کنندۀ اعتبار 2- مبلغ اعتبار مورد نظر (به ريال) و سپس 3- شماره رمز 5 تا 8 رقمی را از چپ به راست با علامت دو نقطه ":" بین آنها و بدون فاصله نوشته و از خط ایرانسل خود به شماره 1112 ارسال نمایید.
از چپ به راست
به این ترتیب، درصورتیکه دریافت کننده اعتبار، سیم کارت اعتباری داشته باشد، مبلغ ارسال شده به شارژ سیم کارت وی اضافه می شود و درصورتیکه دریافت کننده اعـتبار، سیم کارت دائمی داشته باشد، تا میزان اعتبار ارسال شده از صورتحساب او تسویه می شود. به عبارت دیگر، با یک پیام کوتاه شما می توانید سیم کارت اعتباری فرد دیگری را شارژ کنید یا صورتحساب سیم کارت دائمی فرد دیگری را پرداخت کنید!
پس از ارسال اعتبار، یک پیام کوتاه به گیرنده و یک پیام به فرستنده ارسال می شود که در آن تاریخ و ساعت تراکنش، شماره گیرنده / فرستنده و مقدار اعتبار اعلام می شود.
نحوه تعیین شماره رمز خط به خط: رمز ورود را باید در همان نخستین باری که می خواهید با سرویس خط به خط برای فردی اعتبار بفرستید، تعیین کنید. به عبارت دیگر، کافیست هنگام انجام اولین تراکنش، این موارد را در یک پیام کوتاه به 1112 بفرستید:
1- شماره دریافت کننده اعتبار 2- مبلغ اعتبار (به ريال) 3- شماره رمز 5 تا 8 رقمی. ( تعداد ارقام رمز به دلخواه) به طور مثال اگر دستور زیر را برای اولین بار در یک پیام کوتاه به 1112 ارسال شود، 2000 ریال به 09351234567 ارسال شده و 111111 به عنوان رمز تعیین می گردد.
از چپ به راست
توجه: در صورتیکه 3 مرتبه دستور خط به خط را با رمز اشتباه ارسال کنید، این سرویس برای شما مسدود می شود و برای فعال سازی مجدد آن باید با مرکز خدمات مشترکین ایرانسل تماس بگیرید.
نحوه تغییر شماره رمز خط به خط: برای تغییر رمز خود، کافیست دستور زیر را (از چپ به راست) با یک پیام کوتاه به 1112 ارسال کنید:
از چپ به راست
به عنوان مثال اگر می خواهید رمز خود را از 1111111 به 22222222 تغییر دهید، باید دستور زیر را با یک پیام کوتاه به 1112 ارسال نمایید:
از چپ به راست
توجه داشته باشید که برای اجرای دستور تغییر رمز، اطلاعات موردنظر باید دقیقاً مطابق دستور (با علامت ":" بین آنها و بدون فاصله) وارد شوند؛ در غیراینصورت، درخواست شما اجرا نخواهد شد.
درصورت فراموش کردن رمز... در صورت فراموش کردن رمز، باید با مرکز خدمات مشترکین ایرانسل تماس بگیرید.شماره های مركز خدمات مشتركين ايرانسل عبارتند از: 130 یا 140 (برای خطوط ايرانسل) و 09351300000 یا 09351400000 (برای ساير خطوط).
نکات امنیتی توجه داشته باشید، شماره رمز 5 تا 8 رقمی، در حکم تضمین امنیت هر تراکنش است؛ چراکه درصورت اطلاع از شماره رمز، هر شخصی می تواند به ترتیب صفحه قبل عمل کرده و با وارد نمودن شماره دریافت کننده و مبلغ شارژ موردنظر به همراه شماره رمز، مبلغی از شارژ سیم کارت اعتباری شما را به شماره دیگری منتقل نماید. بنابراین، به منظور جلوگیری از ایجاد هرگونه مشکل، در حفظ شماره رمز مربوط به خود دقت فرمایید.
برای ارسال اعتبار با استفاده از سرویس خط به خط، باید شماره رمز خود را در پیام کوتاه ارسال اعتبار وارد کنید. بنابراین به یاد داشته باشید که این رمز در فهرست پیام کوتاه های ارسالی در گوشی شما می ماند و از این طریق قابل دسترسی است. پس برای حفظ امنیت اطلاعات خود، پیام های ارسالی را پاک کنید و در حفظ گوشی خود دقت فرمایید.
توجه: مراقب تلفن همراه خود باشید. از این پس اعتبار موجود در حسابتان قابل انتقال است!
چند نکته در مورد "خط به خط":
برای انتقال اعتبار از طریق سرویس "خط به خط" به حدود مجاز قابل انتقال توجه فرمایید:
انتقال اعتبار کمتر از حد تعیین شده در «کمترین حد مجاز» برای هر بار تراکنش، امکان پذیر نیست.
به ازای هر بار استفاده از این سرویس، مبلغ 500 ريال کارمزد از اعتبار موجود در حساب فرستنده کسر خواهد شد. به طور مثال، برای ارسال 9000 ریال اعتبار، مجموعاً مبلغ 9500 ریال اعتبار از فرستنده کسر شده و 9000 ریال به اعتبار گیرنده افزوده خواهد شد.
نوشته شده توسط حسام |
لينک ثابت
|دو شنبه 14 فروردين 1391برچسب:,
|
با تلفن ثابت پيامك بفرستيد
با تلفن ثابت پيامك بفرستيد
تعرفه هر پيامك تلفن ثابت به موبايل معادل 4/89ريال يعني حدودا سه برابر ارزانتر از هر پيامك همراه اول است
م.ر.بهنام رئوف- شرکت مخابرات استان تهران با شش میلیون و 100هزار مشترک جزو پرمشترکترین شرکتهای استانی در کشور است. از روز گذشته این شرکت برای اولین بار در کشور سرویس پیامک تلفن ثابت را راهاندازی کرده که این طرح فعلا قرار است تنها در استان تهران ارائه شود. با توجه به استقبال کاربران تلفن همراه از سرویس پیامک و درآمدزایی این سرویس برای اپراتورها از یک سو و تعرفه پایینی که برای پیامک تلفن ثابت درنظر گرفته شده است پیشبینی میشود که دیر یا زود بازار درآمدی این سرویس دستخوش تغییرات گستردهای شود. از سوي ديگر احتمال میرود که با فراگیر شدن این سرویس در بین کاربران تلفن ثابت و نیز افزایش کاربردهای پیامکی در کشور حجم ارسال پیامک با تلفن همراه کاهش یافته و اغلب مشترکان به سمت پیامک ثابت سوق پیدا کنند اما از سوی دیگر نیز پیشبینی میشود که اپراتورهای فعال در کشور به سادگی از خیر درآمد کلان این حوزه نگذشته و احتمالا با کاهش تعرفههای فعلی به مقابله با این سرویس جدید بپردازند. به هر حال پیامک تلفن ثابت در کنار ارائه سرویس اینترنت پرسرعت توسط مخابرات و نیز ابهامات موجود در برخی از مناقصات این شرکت موضوع گفتوگوي ما با محمد روحاللهي، مدیرعامل شرکت مخابرات استان تهران بود که در ادامه میخوانید.
بحث را با سرویس پیامک ثابت شروع کنیم. سرویس پیامک تلفن ثابت سرویس آشنایی است برای مشترکان. شکل استفاده از این سرویس همانند پیامک همراه است به طوری که مشترکان باید یک بار شماره اساماس سنتر را روی گوشی خود ثبت کنند که این شماره برای مشترکان تهرانی 9717000 است. بعد از آن اگر گوشی قابلیت ارسال و دریافت پیامک را داشته باشد مشترکان میتوانند شماره مقصد را وارد کرده و پیام مورد نظر خود را ارسال کنند . تعرفه استفاده از این سرویس هم برای تلفن ثابت به ثابت در یک شهر یک پالس یعنی 7/44ریال، برای تلفن ثابت به ثابت بین شهری دو پالس و برای ثابت به همراه و بالعکس هم دو پالس در نظر گرفته شده است. اما بحث ثابت به همراه و بالعکس مستلزم هماهنگی اپراتورها است. ما هماهنگیهای لازم را با همراه اول در این زمینه انجام دادهایم و مراکز اساماس سنترها به یکدیگر متصل شدهاند اما بحثهای تعرفهای و مالی بین اپراتورها هنوز شفاف نشده است که به زودی در مذاکرات حل میشود. چیزی که هماکنون افتتاح شده است پیامک تلفن ثابت است که تنها در استان تهران راهاندازی شده و تقریبا شش میلیون مشترک تلفن ثابت در این استان میتوانند از آن استفاده کنند. برای استفاده بین استانی مستلزم آماده شدن استانها هستیم که برای این کار دو روش وجود دارد یکی اینکه آنها هم اساماس سنتر تاسیس کرده و مراکز آنها به مراکز تهران متصل شوند یا اینکه از نامبرینگ و کدبندی استفاده شود که این دو روش در دست بررسی و تدوین استانداردهای لازم است اما چون فعلا استانی در این موضوع فعال نیست این مساله هنوز نهایی نشده است.
در زمینه پیامک فارسی هم اقداماتی صورت گرفته است؟ ارسال و دریافت پیامک مستلزم رعایت دو نکته است. یکی اینکه اساماس سنتر امکان دریافت و ارسال فارسی داشته باشد و دیگری اینکه گوشی مورد استفاده از این امکان برخوردار باشد. گوشیهایی که ما در بازار داریم فقط حروف لاتین را پشتیبانی میکنند ولی اساماس سنترهایی که به کار گرفته شده است هم حروف فارسی را. پشتیبانی میکنند و هم حروف انگلیسی را، اگر سرویس فراگیر شود میتوان با تولیدکنندگان یا واردکنندگان هم وارد مذاکرده شد تا گوشیهای ارائه شده فونت فارسی را هم پشتیبانی کنند چرا که این امر مساله پیچیدهای نیست اما تعرفهای برای پیامک فارسی یا لاتین در این بخش مشخص نشده است. البته تعرفه فعلی خیلی ارزان است به خصوص در بخش پیامکهای حجمی و ما هم همانند همراه اول پیمانکاران حجمی را در آینده طراحی و پیدا خواهیم کرد به خصوص در بخش برنامههای صداوسیما. این شیوه خیلی اقتصادیتر از پیامک موبایل است چرا که در تلفن همراه تعرفه ارسال هر پیامک حداقل دو برابر تلفن ثابت است که البته این امر در زمینه ارسال پیامک با حروف لاتین گرانتر هم هست.
بخش پیامکهای تبلیغاتی را نیز در نظر گرفتهاید؟ بله این مورد را هم شامل میشود. با این سرویس یک بازار 24میلیون مشترکی باز میشود. البته این بخش به رفتار مشترکین بستگی دارد اگر مشترکین استقبال کنند حتی ممکن است بازار درآمد پیامک جا به جا هم بشود یعنی از اینکه این بازار هماکنون در اختیار اپراتورهای تلفن همراه است در آینده سهم بیشتر در اختیار تلفن ثابت قرار گیرد. درآمدهایی هم که جابهجا میشود معمولا در حوزه اینترکانکشن جبران میشود. چند درصد از گوشیهای موجود در بازار این قابلیت را دارد؟ گوشیهایی که هماکنون در خانههای مشترکان وجود دارد عموما این قابلیت را ندارند چرا که این سرویس تاکنون فعال نبوده است. اما قیمت گوشیهایی که این قابلیت را دارند هماکنون در بازار بین 20 تا 30هزار تومان قیمت دارند اما اگر استقبال باشد قطعا این قیمت کاهش خواهد یافت. فکر نمیکنید از برنامه زمانبندی که پیش از این اعلام کرده بودید کمی عقبتر باشید؟ ما پارسال قول داده بودیم که نیمه دوم امسال این سرویس را فعال کنیم و این کار را هم انجام دادیم البته مقداری تاخیر داشتیم چرا که به دلیل عدم استقبال از سوی بخش خصوصی یک بار این مناقصه تجدید شد. چند پیمانکار برای این بخش فعال هستند؟ ما پیمانکار نداریم. تجهیزات اساماس سنتر را خریداری کردیم اما برای ارسال پیامکهای حجمی باید حتما پیمانکار داشته باشیم که هنوز برای این کار برنامهریزی خاصی نداریم. ظرفیت این مراکز چقدر است؟ بستگی به نوع استفاده قابلافزایش است. برای نیاز فعلی مشکلی وجود ندارد اما شبکه روزانه بررسی میشود و در صورت نیاز ظرفیت افزایش پیدا میکند. طرح مشترک مخابرات استان تهران با شرکتهای ارائهدهنده اینترنت پرسرعت (PAP) به کجا رسید؟ این طرح موفق نبود و به جایی هم نرسید. در واقع دوستان استقبالی نکردهاند و اخیرا هم دولت مصوبهای داده است که شرکت مخابرات ایران مکلف است تا پایان سال 88 که پایان برنامه چهارم توسعه است سه میلیون پورت اینترنت پرسرعت نصب و راهاندازی کند. سهم استان تهران هم از این سه میلیون پورت یک میلیون پورت است. این مصوبه چون اخیرا ابلاغ شده است در نتیجه به امسال نمیرسید. ما تلاشمان بر آن است که تا پایان امسال قرار داد 100هزار پورت را نهایی کنیم که تا تجهیزات مورد نیاز این بخش وارد شود به احتمال زیاد راهاندازی آن تا پایان تیر ماه صورت میگیرد. هزینه اتصال پایینتر از هزینه بخش خصوصی است؟ تعرفه مصوب سازمان تنظیم مقررات است و این تعرفه زیر 10هزار تومان است. این قرارداد مربوط به مناطقی میشود که PAPها حضور ندارند؟ خیر به این شکل نیست. پروانه ما هم همانند پرونده پپها است. البته ما هنوز هم با این شرکتها مشغول مذاکره هستیم اما چون از طرح ما استقبال نشد، دولت هم این تکلیف را به مخابرات ایران واگذار کرد. قطعا در برنامه و بودجه سال آینده هم حجم قابلتوجهی برای آن در نظر گرفته شد در نتیجه ما این کار را شروع میکنیم البته باب همکاری با شرکتهای پپ همچنان باز است و اگر این شرکتها علاقه به مشارکت داشته باشند ما استقبال میکنیم اما اگر هم نیایند با توجه به تکلیفی که به ما واگذار شده است ما این کار را انجام میدهیم. مشکلات موجود بین شما و پپها چه چیزهایی بود؟ دیدگاهها با هم تفاوت داشت و مبنای مشارکت بیشتر موردنظر طرفین بود. ما مشارکت در درآمد کل سرویس مورد نظرمان بود، اما دوستان میگفتند شما امکانات را فراهم کنید و در قبال یک رقمی آن را به ما اجاره دهید اما چون ما درآمد قابل توجهی را در این بخش میدیديم معتقد نبودیم که تمام سرمایه گذاریها را مخابرات انجام دهد اما در درآمد یک عدد ثابتی عایدش شود. فکر میکنید استقبال مردم از این طرح چگونه باشد چرا که هماکنون پپها با قیمت بالاتری خدمات خود را ارائه میدهند؟ تا حالا متاسفانه تعرفه مصوبی نداشتیم. کمتر از سه یا چهار ماه پیش این تعرفه ابلاغ شد. البته این تعرفه فعلا برای 128 کیلوبایت است. نسبت پهنای باند به هر مشترک (Share isuee) هم مشخص شده است؟ بله. این نسبت بر اساس ابلاغیه تنظیم مقررات یک به 10 است. بحثی مطرح شده مبنیبر اینکه با کاهش قیمت ثبتنام تلفن ثابت در حقیقت هزینه نصبواتصال بالا رفته است در این زمینه توضیح میدهید؟ در پروانه مخابرات چیزی به اسم ودیعه دیگر وجود ندارد و اسم آن به حق اتصال تغییر یافته. سابق ودیعه دو بخش داشته است. یکی حق نصب که مبلغ آن 5هزار تومان بوده و دیگری هم همان ودیعه بوده که 95هزار تومان محاسبه میشده است. بعضیها گفتند که ما حق نصبمان را 50هزار تومان کرده ایم این حرف درستی نیست. ما قیمت تعیین نکردیم. سازمان تنظیم مقررات اعلام کرده تا سقف 50هزار تومان برای هر مشترک شرکت مخابرات میتواند حق اتصال دریافت کند و این حق اتصال هیچ ربطی به حق نصب ندارد. در مورد گزارشاتی که پیرامون دامپینگ در مناقصات مخابرات استان تهران منتشر شده است و اینکه گفته میشود شرکتهای چینی عمدتا با پایینترين قیمت ممکن مناقصات را برنده شده و باعث تهدید برای تولیدکنندگان داخلی میشوند، توضیح میدهید؟ قانون مشخصی در این بخش وجود ندارد. گزارشاتی منتشر شده مبنیبر حضور شرکتهای چینی. همان طور که میدانید ما در استانها خرید خارجی نداشته و باید از تولیدات داخلی استفاده کنیم. اگر هم بخواهیم خرید خارجی داشته باشیم این کار مستلزم مصوبات خاص یا مجوز از شورای اقتصاد است. شرکتهایی که با ما کار میکنند عمدتا کنسرسیومهای تولیدکنندگان هستند که از وزارت صنایع مجوز دارند. یعنی وزارت صنایع به مخابرات اعلام کرده که این کنسرسیومها مورد تایید من هستند. البته ما از شرکتهای دیگری خرید داریم که یا تولیدکننده هستند یا واسطه. اما در مناقصه مورد نظر کنسرسیومی برنده شده است که اولین کنسرسیوم مورد تایید وزارت صنایع است. یعنی قیمتی که این کنسرسیوم ارائه داده مربوط به تجهیزات ایرانی است؟ این کنسرسیومها معمولا با شرکتهای خارجی همکاری میکنند. یعنی در حقیقت وارد میکنند؟ خیر. بخشی از تجهیزات را هم تولید میکنند. الان شرکتهای چینیای که با ما قرار داد دارند بخش قابلتوجهی از تجهیزاتشان داخلی است. اینکه چند درصد این تجهیزات داخلی است را باید کنسرسیوم برنده اعلام کند. ما معمولا امکان کنترل کارخانهای و آنالیز تجهیزات را نداریم. ما مکلفیم داخلی بخریم و آنها هم تعهد میدهند که 51درصد این تجهیزات را در داخل تولید میکنند. حال اینکه این 51درصد چگونه تولید میشود بر عهده وزارت صنایع است. ما طبق قانون موظفیم پایینترین قیمت و با حداقل استاندارد را تهیه کنیم. این مناقصه برای آنکه تمام شرکتها بتوانند پیشنهاداتشان را اعلام کنند چند بار تمدید شد. به همین جهت شرکتهای مطرحی هم همچون اریکسون، هواوی و زدتیای در این مناقصه شرکت کردند.
برندهایی را که نام بردید هم باید 51درصد از تولیدشان ایرانی باشد؟ طرف ایرانی مکلف و متعهد است که این کار را انجام دهد. اما در مورد برخی از شرکتها شبهه وجود دارد که آیا تولیدکننده هستند یا خیر. شرکتی که در این مزایده برنده شده رسما از سوی وزارت صنایع و معادن تایید شده که از تولیدکنندگان مطرح داخلی است.
منبع: دنیای اقتصاد
نوشته شده توسط حسام |
لينک ثابت
|دو شنبه 14 فروردين 1391برچسب:,
|
علت بروز اشتباهات در قبوض همراه اول
علت بروز اشتباهات در قبوض همراه اول
يك كارشناس مخابرات گفت: اپراتور اول كشور با بيش از 29 ميليون مشترك در كشور فاقد سيستم يكپارچه صورتحساب گيري (بيلينگ) مي باشد و بروز برخي اشتباهات در قبوض مشتركان ناشي از اين ضعف است.
مهندس مسعود فاتح در گفت و گو با فارس اظهارداشت: سيستم صورت حساب مشتريان (Billing center & customer care) يكي از ضروريات شبكه ارتباطات سيار كشور به شمار مي رود كه قابليت محاسبه دقيق كاركرد ماهانه مشتركان تلفن همراه و جلوگيري از هرگونه اشتباه، تقلب و ريزش مالي در صورتحسابها را دارد. وي ادامه داد: ولي با گذشت مدت زمان طولاني از ارائه گزارش كميته تحقيق مناقصه سيستم صدور صورتحساب تلفن همراه در وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات هنوز اجراي اين پروژه نهايي نشده است و اپراتور اول كشور با بيش از 29 ميليون مشترك در سراسر كشور فاقد اين سيستم يكپارچه مي باشد و بروز برخي اشتباهات در قبوض مشتركان ناشي از اين ضعف است. فاتح افزود: نتيجه بررسيهاي صورتگرفته توسط سازمان بازرسي كل كشور درخصوص نحوه اجراي اين قرارداد كه چندي پيش منتشر شد، حاكي از آن است كه شركت ارتباطات سيار در نيمه اول سال 85 براي اجراي اين طرح، مبادرت به انعقاد قرارداد مناقصه با مبلغ بيش از 110 ميليارد تومان با يكي از شركتهاي زيرمجموعه صاايران ميكند، اما در جريان بازرسي از عملكرد شركت ارتباطات سيار در نيمه دوم سال 85، مشخص شد كه عليرغم گذشت شش ماه از شروع قرارداد، شركت طرف قرارداد مناقصه مذكور فعاليت مربوط را شروع نكرده و اجراي اين قرارداد هيچگونه پيشرفتي نداشته است. اين كارشناس مخابرات در ادامه تاكيد كرد: مراتب عدم پيشرفت اين قرارداد در اسفند ماه 85 به دستگاه اجرايي مربوط منعكس و بنا به ضرورت در نيمه دوم سال 86، بازرسي موردي از نحوه اجراي قرارداد سيستم صدور صورتحساب تلفن همراه در دستور كار سازمان بازرسي كل كشور قرار گرفت، كه بررسيهاي مقدماتي توسط كارشناسان سازمان بازرسي مشخص كرد كه 20 درصد مبلغ قرارداد اوليه، تحت عنوان پيشپرداخت در وجه شركت صا ايران پرداخت شده است، اين در حالي است كه كارفرما طبق يكي از مفاد قرارداد مبني بر تأخير در تحويل پروژه بيش از 50 روز، ميتوانست مبلغ تضمين انجام تعهدات و پيشپرداخت را به نفع خود وصول كند. وي گفت: بنابر ادعاي برخي شركتهاي داخلي، اين قرارداد را ميتوان با قيمت 60 تا 70 ميليارد تومان بدون تغيير شرايط فني مناقصه منعقد كرد. فاتح اظهارداشت: از سوي ديگر افزايش تعداد مشتركان از 15 به بيش از 29 ميليون مشترك بدون افزايش هزينه كه در توافق نهايي با شركت صاايران عنوان شده بايد بار ديگر مورد تاكيد قرار گيرد، ضمن اينكه قابليت توسعههاي بعدي سيستم نيز بايد مطابق با افزايش مشتركين با حداقل تغييرات نرمافزاري و سختافزاري با استفاده از حداكثر توان داخلي در اجراي پروژه مدنظر قرار گيرد. فاتح پيشنهاد كرد: با توجه به حساسيت سازمان هاي بازرسي در اجراي سالم اين مناقصه، پيشنهاد ميشود براي تسريع در اجراي اين قرارداد، هر چه سريعتر تصميمي اجرايي از سوي نهادهاي متولي اخذ شود.